Hirdetés

roncsderbi.lap.hu / Roncsderby számítógépes játékokban

Roncsderby számítógépes játékokban

A Clutch nevet viselő projekt egy ezidáig ismeretlen és fiatal fejlesztőcsapatnak lesz köszönhető. Mint a hír címe is elárulja, bizony ez egy roncsderbire kiélezett játék lesz, amiben a sebesség és az őrületes ütközések adják majd az alaphangulatot.

A speciálisan ugratásokra kihegyezett pályákon a célunk minél látványosabb ugrásokat, fordulatokat, borulásokat bemutatva a minél magasabb pontszám elérése bizonyos időn belül: egyfajta Tony Hawk, autókkal.

A különleges autóversenyben, extrém pályákon versenyezhetünk speciális kocsikkal. A pályákon akadályokat, felvehető tárgyakat és pontokat találunk: a helyes irányt egy nyíl jelzi. Grafikája közepes, kezelése egyszerű.

Az Infogames egy kissé zavarba ejtő játékkal lepte meg az autóversenyek rajongóit. Hogy miért zavarba ejtő a Demolition Racer? Hát kérem szépen, ez a játék arra vall, hogy kedves fejlesztő barátainkat - történetesen a Test Drive 5 fejlesztéséért is felelős Pitbull Syndicate-et - egy kissé kevés fantáziával áldotta meg a Jóisten.

Meglepő előzetessel mutatkozott be a Dirt Showdown, amely sokkal inkább egy modern Destruction Derby szerű játékra hasonlít, mint korábbi önmagára.

A FlatOut 2 - egy pusztító verseny vegytiszta formája. Nemcsak le kell győznünk, de el is kell pusztítanunk ellenfelünket.

A Flatout alapkoncepciója hasonlóan az előző számunkban tesztelt Outrunhoz nem túl összetett, de annál élvezetesebb. Itt is agyontuningolt benzinfalókkal fogunk furikázni változatos tájakon, a viszonylag nyugodt farolgatás és száguldás helyett azonban itt roncsderbit kapunk, ahol célunk nem csupán az első helyen való célba érés, de ellenfeleink és a környezet minél brutálisabb módon történő lezúzása is.

Hírek, Letöltések a Flatout világából!

Olybá tűnik, a Bugbear fejlesztőcsapat megelégelte a csillogó-villogó autók tömkelegét és a bevett formulák helyett inkább egy roncsderbi készítése mellett döntöttek. Kérem, ez a játék egyben nagyszerű rali és ugyanakkor elmebaj a köbön.

Az XBox 360-as verzió után hamarosan érkezik a roncsderbi legutóbbi része PC-re is, melynek apropójából egy meglehetősen látványos, adrenalindús videót tártak elénk a készítők. Mindenképpen érdemes megtekinteni!

43 licencelt és hibátlanul modellezett autó került a játékba (a repertoár DLC-k megvásárlásával tovább bővíthető), amelyeket a következő versenytípusok szerint csoportosít a program: Pro Tuned, Pro Muscle, drift, túraautók, presztízs, roncsderbi, Formula 3, GT1, GT2, GT Club, és páros üldözés.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Roncsderby számítógépes játékokban
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés