Hirdetés

roncsderbi.lap.hu / Roncsderby Magyarországon

Roncsderby Magyarországon

1989 tavaszán rendezték az első olyan versenyt, ahol még nem volt leírt VERSENYSZABÁLYZAT. A verseny rendezés és versenyszabályzat nagyban különbözött a jelenlegitől.

A MORSZ OB versenyein az induló versenyautók zárt pályán, egyesített starttal, meghatározott körszám alatt, gyorsasági versenyt folytatnak.

Szeretnénk közeli képet adni szeretett sportunkról, és bemutatni minden szépségét, valamint találkozni mindenkivel a pályánkon.

Hajmáskéri roncsderby futamai, indulói, eredményei, képei és videói.

Mit kapsz? Egy olyan látványosságot, amit csak itt kaphatsz. Nincs lezárt box, depo, a szünetekben szabadon járhatsz a versenyautók között, lehet az autókat (lányoknak a versenyzőket is) simogatni, nézni a szerelők munkáját.

1998-ban kisebb-nagyobb akadályokat átlépve megrendezésre került az első veresegyházi autórodeó.

Szinte bárki csatlakozhat az egyesülethez, aki kedvet érez ehhez a sporthoz, a taggyűlés elfogadja a jelentkezését, és a jelentkező vállalja a tagsággal járó kötelezettségeket is.

A rumi ASK 2004-ben alakult, akkor 14-fővel. Az első évben 5 versenyzőnk állt rajthoz.

Gyorsasági Roncsderby

Az előző szezon előtt, azaz már nagyon rég, de azért talán még emlékeztek rá… szóval elkezdtünk egy riportsorozatot a hazai autóépítő műhelyekről. Természetesen nem hagyhattuk ki Bathó Zolit sem.

Az egyesület alapjait 2004-ben Balogh Szilárd teremtette meg, egy Opel Ascona karosszériában épített 150 lóerős 2000 cm3-es Opel Calibra motorral.

Ekkor került az életembe egy másik trabant is, ami igazán nem lett szépre megépítve, mert hát a roncsderby „durvábbik” kategóriájába kerültem ahol nem az autó szépsége számít.

Carpe Diem Team Roncsderby 2010.Augusztus 14-15.

Gárdián Péter gyerekkora óta vezet. 10-12 évesen már nagyapja traktorját is elkötötte. Most saját építésű autójával roncsderbiken vesz részt. A fiatalember polcain tucatjával állnak a hobbiból, szerelemből szerzett kupák.

Kipróbálnád milyen érzés egy ízig-vérig versenyautóban tövig nyomni a gázpedált?

Autófényezőknek és autófényezést keresőknek egyaránt segít a lap, a témába vágó linkekkel.

Eladna, esetleg venne használt autót? De nem tudja, hogy hol kezdjen neki a hirdetésnek, keresésnek? A használtautók körében területi és márkabontásban is hasznos oldalakra bukkanhat a segítségünkkel.

Lada. Az autó. Zsiguli a szocialista autógyártás remeke. Lada taxi, lada rendőrautó, a vadászatok terepjárója, a versenyautó. Ma pedig rajongók végletekig ápolgatott, tuningolt kedvence.

Ez az oldal segít önnek, hogy külföldről vásároljon használt autót. Magyarország egyik legnagyobb külföldi, használt autókkal foglalkozó linkek gyűjteményét böngészheted! Jó nézelődést és remélem, hogy sikerül venned vagy eladnod autót.

Az off-road 4x4 terepjáró járművel quaddal vagy motorral úttalan utak meghódítása. Off Road versenyek a Trial, Off-road trophy. Teherautók versenye a Truck trial. A lap összegyűjti a versenyeket, képeket, videókat. Magazinok terepjáró kellékek, tesztek tematikusan rendszerezett oldala.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Roncsderby Magyarországon
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés